KARIERA
W związku z realizacją projektu "Inteligentne modulatory smaku gorzkiego i słodkiego jako składniki czekolady dla osób chorych na cukrzycę i otyłość" realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Działania 4.4 "Badania naukowe i prace rozwojowe", Poddziałania 4.1.2 "Regionalne Agendy Naukowo-Badawcze", umowa o dofinansowanie nr: POIR.04.01.02-00-0059/17-00 poszukujemy specjalisty - technologa ds. produkcji czekolady, ze szczególnym uwzględnieniem procesu mielenia, mieszania składników i konszowania.
Podstawowe obowiązki:
- wspólpraca z jednostkami naukowymi - członkami Konsorcjum w procesie opracowania technologii produkcji czekolady z wytypowanymi wstępnie modulatorami smaku na etapie badań przemysłowych i prac rozwojowych.
- nadzór i konsultacje w zakresie badań przemysłowych i prac rozwojowych
Wymagania:
- doświadczenie zawodowe z zakresu technologii produkcji czekolady
- wykształcenie minimum wyższe w zakresie technologii żywności lub podobne. Specjalizacja z procesu produkcji czekolady będzie dodatkowym atutem
Zatrudnienie na podstawie umowy o dzieło, lub własnej działalności
Wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne proszę dołączyć zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez firmę BARS Halina Kalemba w celu przeprowadzenia rekrutacji. Pozyskane dane osobowe nie będą udostępniane osobom trzecim
Zgłoszenia mozna przesłać drogą elektroniczną na e-mail: info@czekoladkinaokazje.pl lub pocztową na adres: BARS HAlina Kalemba, ul. Kurpińskiego 33d, 64-140 Włoszakowice.
Na zgłoszenia czekamy do 19 lipca.